Kaso FinnBuild-messuilla

Tervetuloa tutustumaan Kaso-tuotteisiin FinnBuild-messuille osastolle 3g11

Olemme jälleen mukana Suomen suurimmassa rakennus- ja talotekniikka-alan messutapahtumassa FinnBuildissa Helsingin Messukeskuksessa 10.-12. lokakuuta. Messut ovat avoinna ke klo 9-18, to klo 9-19 ja pe klo 9-16. Olet lämpimästi tervetullut osastollemme tutustumaan tuotteisiimme!

Messuosastollamme on esillä seuraavat Kaso-tuotteet:

​Puku- ja lokerokaappien älykkäät lukitusjärjestelmät

Tule kuulemaan puku- ja lokerokaappien uusista,  älykkäistä lukitusjärjestelmistä.  Järjestelmiä  ovat esittelemässä valmistajan sekä maahantuojan edustajat. 

Puku- ja lokerokaappeihin saatavat lukitusvaihtoehdot ovat vuosien varrella monipuolistuneet. Valittavana on eri varmuustasoja yksinkertaisesta salpalaitteesta uusiin älykkäisiin järjestelmiin.

Mitä "älykäs järjestelmä" tarkalleen ottaen tässä tarkoittaa? Sen saat selville, kun tulet osastollemme kuulemaan ja katsomaan, kun asiantuntijat esittelevät uutuudet ja samalla vastaavat kaikkiin esille tuleviin kysymyksiin.

Uudet kassa- ja paloturvakaappimallit

Kason tyylikkäissä kassa- ja paloturvakaapeissa säilytät kaiken arvokkaan: asiakirjat, datamateriaalin, korut ja käteisen rahan. Valikoimaamme kuuluu kattavasti murrolta ja palolta suojaavia nykyaikaisia tuotteita. Meillä on yli 50 vuoden kokemus paloturvakaapeista. Kason kaapit pitävät tärkeimmätkin tietosi tallessa kaikissa tilanteissa.

Tule tutustumaan uusiin malleihimme!

KasoGuard-turvaovet

Vaikka turvaovi on ulkonäöltään ja käytettävyydeltään samanlainen kuin muut ovet, se on suojaa tehokkaasti murroilta ja tulipalolta. Vakuutusyhtiöiden hyväksymät teräksiset KasoGuard-ovet on testattu sorkkaraudan vääntöä vastaan. 

KasoGuard soveltuu asuin- ja liikehuoneistojen sisä- tai ulko-oveksi. Ovi voidaan asentaa vanhan oven tilalle tai ensiasennusoveksi. Käyttökohteita ovat esimerkiksi yritykset, julkishallinnon tilat, kotitaloudet, koulut, myymälät, pankit, sairaalat jne.
 

Tavataan messuilla Kason osastolla 3g11