Kaso akustiikkakalusteet

Kasolta akustiikkakalusteet viihtyisämpään työ- ja oppimisympäristöön

Työskentelytavat ja -tilat ovat muuttuneet niin kouluissa kuin työpaikoilla. Henkilökohtaisten työpisteiden ja pulpettien käyttö on vähentynyt, mikä on lisännyt tarvetta löytää ratkaisu henkilökohtaisten tavaroiden säilyttämiseen.

Teräksiset kalusteet ovat kestävyytensä puolesta hyvä ratkaisu, mutta ne koetaan usein äänekkäinä ja hieman kolhoina kalusteina. Kalusteiden puuovilla ja -koteloinnilla saadaan muutettua tätä mielikuvaa, mutta samalla puu materiaalina lisää tilojen palokuormaa. Puu myös heijastaa ääntä samalla tavalla kuin teräksiset kalusteet.

Me Kasolla mietimme, miten voimme vastata tähän haasteeseen ja kehitimme ovimallin, joka ei heijasta ääniä.

Valmistimme teräsrunkoisia lokerokaappeja erilaisilla ovivaihtoehdoilla ja teetimme niille äänen heijastusmittaukset, joissa mitattiin äänen jälkikaiunta-aika. Äänen heijastuvuusluokka ilmoitetaan asteikolla A-E.

Yleisesti käytettyjen laminaattiovien sekä sileiden teräsovien mittaustulokseksi tuli luokka E.

Kason akustiikkateräsovet saavuttivat ainoina ovina parhaan A-luokan tuloksen.

Tämän tuloksen perusteella suosittelemme Kason akustiikkaovisia säilytyslokerikkoja ja -kaappeja kaikkiin työ- ja oppimisympäristöihin. Kaapit ovat kestäviä, mutta eivät vaikuta metallisen kolkoilta. Ne toimivat ääntä vaimentavana elementtinä eivätkä lisää palokuormaa.

Kaappeihin on saatavilla useita lukitusvaihtoehtoja, aina salpalaitteista nykyaikaisiin etähallittaviin elektronisiin lukitusjärjestelmiin asti. Toteutamme myös räätälöityjä ratkaisuja asiakkaan toiveiden mukaisesti. 

Ota yhteyttä niin etsitään yhdessä teille sopiva ratkaisu!

Asiantuntijamme kertovat sinulle lisää laajasta kalustevalikoimastamme sekä auttavat valitsemaan oikean säilytysratkaisun juuri teidän tarpeisiinne.

Lisätietoja:

Lauri Kauppi
puh. 010 2713 723
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.