Kotimaiset kalusteratkaisut Kasolta

Turvallisen ja viihtyisän koulupäivän varmistavat kätevät puku- ja lokerokaapit, jotka ovat myös ilo silmälle. Kaso valmisti Jokirinteen Oppimiskeskukseen Kirkkonummelle laajan valikoiman erityyppisiä kalusteita värikkäillä laminaattipintaisilla ovilla. Kalusteiden nykyaikaiset e-Smart-lukot toimivat RFID-tekniikalla.

Peruskoulun ja päiväkodin yhteensä 1340 oppijan lisäksi oppimiskeskuksen rakennus palvelee iltaisin ja viikonloppuisin eri liikuntalajien harrastajia, joten kuvissa näkyvät puku- ja lokerokaapit tulevat kovaan käyttöön. SRV Rakennus Oy:n toteuttaman oppimiskeskuksen liikuntasali mahdollistaa jopa kansallisen tason salibandy- ja käsipallo-otteluiden pelaamisen! Kaso on toimittanut viime vuosina puku- ja lokerokaappeja lukuisiin SRV Rakennus Oy:n rakennuskohteisiin, kuten Uuteen lastensairaalaan, Jorvin sairaalaan, kaupunkikeskus Tapiolaan, Aalto-yliopistoon sekä Jämsänkosken yhtenäiskouluun.

Kason puku- ja lokerokaappeihin voimme toimittaa myös akustiikkaovet, jotka toimivat ääntä vaimentavana elementtinä eivätkä lisää palokuormaa. Kason akustiikkaovet saavuttavat äänenheijastusmittauksessa parhaan A-luokan tuloksen.

Asiantuntijamme kertovat mielellään lisää laajasta kalustevalikoimastamme sekä auttavat valitsemaan oikean säilytysratkaisun juuri teidän tarpeisiinne.

Lisätietoja:
Lauri Kauppi
010 2713 723
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.