Pyöräilijän kaappi kannustaa työmatkapyöräilyyn!

RT-kortin työryhmästä otettiin meihin yhteyttä ja tiedusteltiin, olisimmeko kiinnostuneita kehittämään kaappimallin, joka palvelisi erityisesti työmatkapyöräilijöitä. Henkilöstötilojen RT-kortin päivityksessä huomioitiin uutena asiana työmatkaliikkujien tarpeet tila- ja kalustesuunnittelussa. Tartuimme haasteeseen ja suunnittelimme sporttisen pyöräilijän kaapin yhteistyössä liikennesuunnittelija Ville Voltin kanssa, joka on aktiivinen työmatkapyöräilijä itsekin.

Pyöräilijän kaapin korkeampi runko, optimoitu mitoitus, erillinen kypärähylly sekä kätevä pulloteline tekevät tästä kaapista ylivertaisen työmatkapyöräilijän tarpeisiin. Kypäriä, juoma- tai pesuainepulloja ynnä muuta ei enää loju kaappien päällä tai lattioilla, kun kaikki tarvittava mahtuu nyt siististi kaapin sisälle. Verkkopohja helpottaa siivousta ja parantaa kaapin ilmanvaihtoa.

Kaapin lukituksen voi valita Kason laajasta lukitusvalikoimasta, joka kattaa lukitusvaihtoehdot jokaiseen tarpeeseen, aina salpalaitteesta etäohjattavaan älylukitukseen saakka. Kuvan ovessa on RFID-tekniikalla toimiva lukkomalli, Digilock Versa. Saatavilla on eri ovivaihtoehtoja kuten polttomaalattu teräs- tai laminaattipintainen kalustelevyovi. Oven värin voi valita lukuisista eri vaihtoehdoista, juuri omaan makuun sopivan.


Lisätietoja kalusteratkaisuistamme

Lauri Kauppi
010 2713 723
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.