Kaso Oy tarjoaa laadukkaita arvosäilytysyksiköiden huoltopalveluita

Tiesithän, että Kaso Oy tarjoaa laadukkaita arvosäilytysyksiköiden huoltopalveluita koko Suomen alueella. Huollamme ja korjaamme kaikkien valmistajien holvinovet, kassakaapit, paloturvakaapit, yösäilöt, aikaviivekaapit ja päiväveräjät – merkistä riippumatta jo 77 vuoden kokemuksella. Akuutteja korjaustarpeita varten päivystysnumeromme palvelee ja antaa asiakkaillemme help desk -tukea 24/7. Vuosittain asennamme yli 500 elektronista lukkoa ja lukitusjärjestelmää.

Kason huolto- ja asennuspalvelut ovat ISO 9001 -sertifioituja tarjoten varmasti asiantuntevia palveluita ainoana toimijana Suomessa. Kaikilla huoltoja suorittavilla työntekijöillämme on voimassa olevat turvasuojaaja-, työturvallisuus- ja tulityökortit. Kaso Oy:lle on myönnetty turvallisuusalan elinkeinolupa.

Asiakkaillamme on myös mahdollisuus tehdä turvakalusteita koskeva huoltosopimus. Huoltosopimuksen tarkoituksena on ennaltaehkäistä arvosäilytysyksiköiden vikaantumisia, lukituksien toimimattomuutta ja näistä aiheutuvia ongelmia. Esimerkiksi elektronisten koodilukkojen suositeltu käyttöikä on mallista riippuen korkeintaan 10–15 vuotta, jonka jälkeen riski elektroniikan äkillisestä rikkoutumisesta kasvaa merkittävästi. Arvosäilytysyksikön säännöllisellä huoltamisella ja elektronisen lukon päivittämisellä arvosäilytysyksikön käyttöikä kasvaa huomattavasti.

Kysy lisää huollon palveluistamme sekä huoltosopimuksistamme:

Huoltopäällikkö
Tuomas Heikkinen
puh. 010 2713 751
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.