Kassakaappi E2-420

E2-420 -kassakaappi on sisätilavuudeltaan kahdentoista (12) A4/80 mapin vetoinen kassakaappi. Lisäksi mappien yläpuolelle ja noin 15 cm vapaata hyllytilaa tai tila lukittavalle 150 mm:n sisälokerolle.

E2-luokan kassakaapeissa suositus säilytettävän omaisuuden enimmäisarvosta on 30 000,00 €, Finanssiala ry:n kassakaappiohjeen mukaisesti

Kaapissa on vakiona avainlukko sekä lattiaanankkurointivalmius.

Kaapin voi varustella käyttötarpeen mukaan allaolevan varusteluettelon tuotteilla.

Murtoturvaluokka:
EURO II
Pyydä tarjous
 • Kuvaus

  Kason Euro-luokiteltujen kaappien sarja on kasvanut uusilla E-400 -sarjan kassakaapeilla. Kaapit on testattu murtosuojaluokkaan EURO I ja II (EN 1143-1). Testilaitoksen testaustoiminta on eurooppalaisen ECB-S:n (European Certification Board-Security Systems) hyväksymä ja valvoma, joka kertoo kaappiemme korkeasta laadusta ja murtoturvallisuudesta.

  Kaappien keveys ja mitoitus edessä sijaitsevine saranoineen helpottavat niiden sijoittelua muun kalustuksen yhteyteen. Kaappien murtosuojaominaisuudet perustuvat Kaso Oy:n kehittämään täysin uudentyyppiseen BFP-Construction ®-kerrospanssarointiin. Kaapin oven kolmella sivulla olevat vahvat umpiterässalvat ja saranapuolen takahaka pitävät oven tiukasti kiinni vääntötilanteissa. Anastamisen estämiseksi kaapit on varustettu lattiaanpulttausvalmiudella.

  Kaapeissa on vakiona vaihtoavaiminen avainlukko, jonka tilalle on valittavissa yhden tai yhdeksän käyttäjäkoodin elektroninen näppäinlukko.

  Kaapit voidaan varustaa säädettävillä hyllytasoilla, lukittavilla sisälokeroilla, joiden korkeudet ovat 150 mm ja 350 mm, johon mahtuvat myös A4-mapit pystyyn. Kaappien värinä on neutraali vaaleanharmaa RAL 7035.

 • Lukot ja varusteet

  Lukot:

  - Mauer vaihtoavaiminen avainlukko (vakiovaruste)

  - M-Locks Pulse elektroninen 1+9 käyttäjäkoodin näppäinlukko

  - M-Locks Techmaster elektroninen 1+98 käyttäjäkoodin näppäinlukko

  - Secu Selo A elektroninen 1+8 käyttäjäkoodin näppäinlukko

  - Secu Selo B elektroninen 1+39 käyttäjäkoodin näppäinlukko

  Katso tarkemmat lukkojen ominaisuudet lukkoesitteestä.

   

   Sisävarusteet:

  - Hylly / vahvistettu hylly

  - Lukittavat sisälokerot, K150, K350

   

  Muut varusteet:

  - Korotussokkeli 200, 400

  - Takaseinästä ankkurointivalmius

  - Hälytystarvikkeet

   

 • Tuotemateriaalit
 • Ota yhteyttä