Keeps S-100 -kassakaappi

Keeps S-sarjan kaappien runko on maalattu korkeakiiltomaalilla asiakkaan valitseman värin mukaan ja ovipaneelin värin voi valita useista eri vaihtoehdosta joko laminaattipintaisena tai maalattuna.

Murtoturvaluokka:
EURO III
Paloturvaluokka:
60 min (NT Fire 017)
Pyydä tarjous
 • Kuvaus

  Elämän tyyli turvassa

  KEEPS® haluaa olla esillä, sillä se on tyylikäs osa kotisi tai toimistosi sisustusta. Linjakkuutensa ansiosta se voidaan sijoittaa luontevasti muiden huonekalujen tapaan ja ottaa osaksi tilan kokonaisilmettä. Tyylikäs, kalusteenomainen KEEPS® vastaa designillaan modernin asumisen sisustuksellisiin vaatimuksiin. Kaapin runkoväriksi ja ovipaneelin väriksi on useita vaihtoehtoja.

  KEEPS® -tuotesarjasta löydät tarpeisiisi sopivan ratkaisun. Murtosuojaluokat ovat Euro I luokasta Euro III luokkaan ja kaikissa malleissa on tunnin paloluokka 60 PAPER. Runsaasta lisävarustevalikoimasta löytyvillä tuotteilla kaapin voi varustella käyttäjän tarpeen mukaiseksi. 

  Käyttäjäystävällisissä KEEPS® -tuotteissamme on ohjelmoitava, elektroninen näppäinlukko, joka mahdollistaa useita koodi-vaihtoehtoja. Kaikki mallimme ovat verkkovirrasta riippumattomia sekä saatavilla myös mekaanisella avainlukolla.

 • Tuotemateriaalit
 • Ota yhteyttä