Kassakaapit, paloturvakaapit, turvaovet, puku- ja lokerokaapit, holvi- ja pankkituotteet.

Suomalainen Kaso Oy tarjoaa asiakkaiden omaisuuden ja tiedon suojaamiseen niin murtoa, paloa kuin muitakin uhkatekijöitä vastaan testattuja tuotteita, sekä niiden suunnitteluun, hankintaan, asennukseen ja käyttöön liittyviä palveluja.

Toiminnallamme on yli sadan vuoden perinteet ja tavoitteenamme on kasvava ja kannattava liiketoiminta olemalla asiakkaalle aina paras vaihtoehto ko. tuotteissa ja palveluissa.

Tuotteemme ovat testattuja eurooppalaisten standardien mukaisesti (mm. EN 1143-1, EN 1143-2, EN 1047-1, NT 017) ja ne täyttävät viranomaisten ja vakuutusyhtiöiden vaatimukset niin Suomessa kuin maailmallakin.

Kaso Oy kuuluu Maavoimien Materiaalilaitoksen Nimikkeistökeskuksen ylläpitämään NATO-nimikkeistöjärjestelmään. Kaso Oy:n NCAGE (NATO Commercial and Government Enity) koodi on A345G. 

Kaso Oy:llä on Poliisihallituksen myöntämä turvallisuusalan elinkeinolupa. Hyväksymistä edellyttäviä turvasuojaustehtäviä käsittävää turvasuojaustoimintaa saa harjoittaa vain yritys, joka on saanut siihen turvallisuusalan elinkeinoluvan.

Toimintaamme ohjaavat myös ISO 9001 -laatujärjestelmä sekä ympäristöjärjestelmämme.