Älykkäät avain- ja omaisuudenhallintajärjestelmät

Kun säilytettävien avainten yhteenlaskettu sopivuus eri oviin on 1–50 ovea, tulisi säilytysyksikön olla lukittu avainten säilytykseen tarkoitettu kaappi --> Kaso PK-avainkaapit
Kun säilytettävien avainten yhteenlaskettu sopivuus eri oviin on 51–500 ovea, tulisi säilytysyksikön olla standardin EN 14450 tai normin SSF 3492 mukaan testattu kaappi --> Kaso AK S1-sarja
Kun säilytettävien avainten yhteenlaskettu sopivuus eri oviin on yli 500 ovea, tulisi säilytysyksikön olla EN 1143-1 -standardin mukaan vähintään luokkaan 1 testattu kassakaappi --> Kaso-kassakaapit, joiden sisälle saatavissa erilaisia avainhallintaratkaisuja joko älyllä tai ilman.

Haasteena mekaanisten avainten säilytys?

Kasolta saat ratkaisut kaikkiin avainsäilytyksen haasteisiin! Älykkään avainhallinnan ansiosta on mahdollista rajoittaa, seurata ja hallita jokaista avaimen käyttöä erikseen. Älykäs avainhallinta voidaan myös integroida kassakaappiin, jolloin säilytysyksikön fyysinen turva on varmuudella kunnossa.

Haasteena omaisuudenhallinta?

Älykkäillä omaisuudenhallintaratkaisuillamme voidaan hallita myös muita yhteiskäyttölaitteita, kuten kriittisiä ICT-laitteita, puhelimia, aseita tai oikeastaan mitä tahansa fyysesti käsin kosketeltavaa.

Olemme suunnitelleet avainhallinnan portfoliomme Finanssiala ry:n avainturvallisuusohjeen perusteella. Avainturvallisuusohjeen mukaan pihvi ei ole niinkään säilytettävien avainten yhteismäärässä, vaan siinä, kuinka moneen eri oveen säilytettävillä avaimilla päästään. Toki organisaatiossa voi olla myös erittäin kriittisiä avaimia, joiden suojaustasoa halutaan nostaa.

Ota meihin yhteyttä, niin laitetaan avain- ja omaisuudenhallinta kerralla kuntoon! Me Kasolla olemme älykkään avainhallinnan ammattilaisia: olemme deister electronicin virallinen maahantuoja ja valtuutettu asennus- sekä huoltokumppani Suomessa. Tarjoamme asennus-, ylläpito- ja huoltopalvelut Kason normaaliin tapaan koko Suomen alueella.

Ota yhteyttä Kasoon!

Kysy lisää:

Ota yhteyttä