Kaso Oy - kokenut kotimainen

Mitä me teemme?

Suomalainen Kaso Oy tarjoaa asiakkaiden omaisuuden ja tiedon suojaamiseen niin murtoa, paloa kuin muitakin uhkatekijöitä vastaan testattuja tuotteita, sekä niiden suunnitteluun, hankintaan, asennukseen ja käyttöön liittyviä palveluja. Kaso Oy on kerryttänyt jo lähes 80 vuoden kokemuksen ja tietotaidon fyysisten turvaratkaisujen alalta, ja raskaiden turvatuotteiden valmistuksessa perinteemme ulottuvat yli sadan vuoden taakse. Valikoimistamme löytyvät tuotteet myös ajankohtaisilta uhilta suojautumiseen, kuten erilaiset signaalisuojauksen ratkaisut.

Mitä me teemme? Suomalainen Kaso Oy tarjoaa asiakkaiden omaisuuden ja tiedon suojaamiseen niin murtoa, paloa kuin muitakin uhkatekijöitä vastaan testattuja tuotteita, sekä niiden suunnitteluun, hankintaan, asennukseen ja käyttöön liittyviä palveluja. Kaso Oy on kerryttänyt jo lähes 80 vuoden kokemuksen ja tietotaidon fyysisten turvaratkaisujen alalta, ja raskaiden turvatuotteiden valmistuksessa perinteemme ulottuvat yli sadan vuoden taakse. Valikoimistamme löytyvät tuotteet myös ajankohtaisilta uhilta suojautumiseen, kuten erilaiset signaalisuojauksen ratkaisut.

Vaatimuksenmukaisuus

Tuotteemme pitävät lupauksensa, sillä ne ovat testattuja eurooppalaisten standardien mukaisesti (mm. EN 1143-1, EN 1143-2, EN 1047-1, NT Fire 017) ja täyttävät viranomaisten ja vakuutusyhtiöiden vaatimukset niin Suomessa kuin maailmallakin. Toimintamme perustuu ISO 9001 -laatujärjestelmään, joka auditoidaan säännöllisesti sekä sisäisen auditointitiimin että ulkopuolisten auditoijien toimesta.

Kason vaatimuksenmukaisuus. Tuotteemme pitävät lupauksensa, sillä ne ovat testattuja eurooppalaisten standardien mukaisesti (mm. EN 1143-1, EN 1143-2, EN 1047-1, NT Fire 017) ja täyttävät viranomaisten ja vakuutusyhtiöiden vaatimukset niin Suomessa kuin maailmallakin. Toimintamme perustuu ISO 9001 -laatujärjestelmään, joka auditoidaan säännöllisesti sekä sisäisen auditointitiimin että ulkopuolisten auditoijien toimesta.

Turvasuojaustoiminta

Kaso Oy:llä on Poliisihallituksen myöntämä turvallisuusalan elinkeinolupa. Hyväksymistä edellyttäviä turvasuojaustehtäviä käsittävää turvasuojaustoimintaa saa harjoittaa vain yritys, joka on saanut siihen turvallisuusalan elinkeinoluvan.

Kaso Oy kuuluu Maavoimien Materiaalilaitoksen Nimikkeistökeskuksen ylläpitämään NATO-nimikkeistöjärjestelmään. Kaso Oy:n NCAGE (NATO Commercial and Government Entity) koodi on A345G.

Kaso Oy on Puolustus- ja Ilmailuteollisuus PIA ry:n sekä Finnsecurity ry:n jäsen.

Kaso Oy:llä on Poliisihallituksen myöntämä turvallisuusalan elinkeinolupa. Hyväksymistä edellyttäviä turvasuojaustehtäviä käsittävää turvasuojaustoimintaa saa harjoittaa vain yritys, joka on saanut siihen turvallisuusalan elinkeinoluvan. Kaso Oy kuuluu Maavoimien Materiaalilaitoksen Nimikkeistökeskuksen ylläpitämään NATO-nimikkeistöjärjestelmään. Kaso Oy:n NCAGE (NATO Commercial and Government Entity) koodi on A345G.
Kasolla on oma tuotekehitys, jonka ansiosta toteutamme ketterästi uudet tuotteet ja asiakaskohtaiset räätälöinnit.

Tehdas ja myyntinäyttely

Tehtaamme Helsingin Suutarilassa on ainoa raskaita turvatuotteita valmistava tuotantolaitos Pohjoismaissa.

Tule tutustumaan tuotteisiimme myyntinäyttelyssämme! Myyntinäyttely on avoinna sovitusti ja asiantuntijat esittelevät mielellään tuotteitamme henkilökohtaisesti. Olethan yhteydessä sopivan esittelyajan varaamiseksi etukäteen: myynti@kaso.fi tai 010-2713 700.

Kason tehdas, toimisto ja myyntinäyttely Helsingin Suutarilassa. Toimitilamme kattavat yhteensä noin 10000 neliön pinta-alan.

Vastuullisesti Suomesta

Kaso Oy on täysin suomalaisomisteinen perheyritys. Päätuotteemme valmistamme omalla tehtaallamme Suomessa. Tuotteillamme on pitkä elinkaari ja tarjoamme tuotteillemme myös asianmukaiset loppuhävityspalvelut, jolloin tuote saadaan pitkälti kierrätettyä. Toimintaamme ohjaa ympäristöjärjestelmämme ja esimerkiksi jätehuoltomme on hiilineutraalia.

Kassakaappi Kaso E-508 kotiympäristössä

Jatkuvuus ja luotettavuus

Jo lähes 80 vuoden ikäisenä perheyrityksenä toimintamme on pitkäjänteistä ja taloutemme vakaa. Kotimaisena toimijana maksamme veromme Suomeen. Riskienhallintaan yrityksessämme kiinnitetään erityistä huomiota tekemällä riskikartoituksia säännöllisesti.

Kaso Oy:llä on turvallisuusalan elinkeinolupa, mikä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että yrityksen ylin johto eli hallitus ja toimitusjohtaja ovat Poliisihallituksen tehtäväänsä hyväksymiä. Lisäksi toimintaa valvoo sisäisesti erityiskoulutuksen saanut vastaava hoitaja.

Kason jatkuvuus ja luotettavuus. Olemme 80 vuoden ikäinen suomalainen perheyhtiö. Toimintamme on pitkäjänteistä ja taloutemme on vakaa. Kotimaisena toimijana maksamme veromme Suomeen. Riskienhallintaan kiinnitetään yrityksessämme erityistä huomiota tekemällä riskikartoituksia jatkuvasti.