Tehdas ja myyntinäyttely

Tuotanto Suomessa

Tehtaamme Helsingin Suutarilassa on ainoa pohjoismainen raskaita turvatuotteita valmistava tuotantolaitos. 

Tehtaamme on varustettu nykyaikaisilla ja tehokkailla tuotannonohjausjärjestelmillä ja koneilla. Kokenut henkilöstömme valmistaa teräksisellä ammattitaidolla korkealaatuiset kassakaapit, holvituotteet sekä ohutlevystä valmistettavat vaatekaapit, lokerokaapit ja turvalokerostot.

Oma tuotantolaitos kotimaassa mahdollistaa paitsi nopeat toimitusajat ja vakiotuotteet kilpailukykyisin hinnoin, myös asiakkaan tarpeisiin räätälöidyt ratkaisut. Jokainen kassakaappimme valmistetaan asiakkaan valitsemalla turvatasolla ja varustelulla.

Tehtaamme Helsingin Suutarilassa auditoidaan vuosittain paitsi oman auditointitiimimme, myös ulkopuolisten auditoijien (DNV ISO; ECB-S) toimesta.

Suunnittelussa ja valmistuksessa hyödynnämme uusimpia 3D-mallinnustyökaluja, toiminnanohjausjärjestelmiä sekä uusinta valmistustekniikkaa automatisointeineen.

Myyntinäyttely

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme Helsingin Suutarilaan!

Myyntinäyttely on avoinna sovitusti ja asiantuntijamme esittelevät mielellään tuotteita henkilökohtaisesti. Näyttelyssämme esillä ovat kaikki tuotteemme ja ratkaisumme, kuten kassakaapit, paloturvakaapit, elementtiholvit, vaate- ja lokerokaapit, turvaovet, avainhallintajärjestelmät sekä tallelokerot.

Olethan yhteydessä sopivan esittelyajan varaamiseksi etukäteen: myynti@kaso.fi tai 010-2713 700.

Löydät meidät osoitteesta

Lyhtytie 2
00750 Helsinki