Paloturvakaapit

Laajasta valikoimastamme löydät aina sopivat paloturvakaapit pitämään asiakirjasi, arvoesineet, datamateriaalin ja tietosi turvassa. Paloturvakaapit sopivat niin toimitiloihin kuin kotiin, ja ne voidaan sijoittaa pöydälle tai lattialle koosta ja mitoituksesta riippuen. Tuotteemme täyttävät eurooppalaiset palosuojaus- ja murtostandardit, ja ne on valmistettu ISO 9001:2000 -standardin mukaisesti.

Tällä sivulla esittelemme erityisesti palosuojaa antavat paloturvakaappimme. Jos etsit paloturvallista EN 1143-1 -standardin mukaan testattua kassakaappia, tutustu paloturvallisiin kassakaappeihimme tästä https://www.kaso.fi/tuotteet-ja-ratkaisut/kassakaapit/

Kasolla on yli puolen vuosisadan kokemus testattujen paloturvallisuustuotteiden valmistuksesta. Tarjoamme laajan malliston kevyitä ja moderneja paloturvallisia säilytysratkaisuja.

Pidämme paloturvakaappeja jatkuvasti varastossa tehtaallamme Helsingin Suutarilassa, joten nopeatkin toimitukset onnistuvat ongelmitta.

Hyvä tietää Kason paloturvakaapeista:

  • Paras palosuoja toimistokäyttöön

    Kason PK-400-sarja sopii erinomaisesti toimistokäyttöön. Mallit vaihtelevat kooltaan 400:sta 490:een, ja suuremman kokonsa vuoksi ne on suunniteltu lattialla seisoviksi. PK-400-paloturvakaapit ovat neutraalin vaaleanharmaita, ja ne on suunniteltu A4-standardin leveyteen. Sarja tarjoaa palosuojan lisäksi myös ECB-S:n eurooppalaisen standardin EN 14450 S1 mukaisen murtosuojauksen. PK-400-sarjan paloturvakaapit ovat saatavissa myös datamateriaalisuojattuina versioina. Lue lisää tuotesivulta.

  • Kotikäyttöön ja pieneen toimistoon sopivat paloturvakaapit

    PK-40-sarjan paloturvakaapit ovat kevyitä ja sopivat hyvin koti- ja toimistokäyttöön. Valikoimamme pienimmät ja kevyimmät mallit voidaan asettaa jopa pöytätasoille. Useat mallit on mahdollista myös ankkuroida lattiaan. PK-40-sarjan paloturvakaapeista löytyy myös yksi datamateriaalisuojattu malli PK-45 Media. Lue lisää tuotesivulta.

  • Testattua turvallisuutta

    Tuotteemme testataan virallisesti alan johtavissa testauslaitoksissa. Vain käyttämällä testattuja tuotteita voit olla varma, että omaisuutesi ja tietosi pysyvät turvassa.

Niklas Enqvist, avainasiakaspäällikkö, Kaso Oy

Kysy lisää paloturvakaapeistamme:

Niklas Enqvist

Avainasiakaspäällikkö