Kason huolto ja muut palvelut

Kason huolto palvelee asiakkaitaan 24 tuntia vuorokaudessa

Huoltomme palvelee 24h vuorokaudessa

Kason huolto palvelee kaikissa Kason tuotteisiin liittyvissä asioissa koko Suomen alueella, 24 tuntia vuorokaudessa.
Huollamme kaikkien valmistajien turvakalusteet kuten kassakaapit, holvinovet, paloturvakaapit, mediakaapit ja yösäilöt ja muut turvakalusteet. Kason huolto- ja asennuspalvelut ovat ISO 9001 -sertifioituja tarjoten varmasti asiantuntevia palveluita ainoana toimijana Suomessa.

Huoltotilaus

Huoltotilauksen, kassakaapin siirron tai yhteydenottopyynnön voit tehdä lähettämällä huoltotilauksen sähköpostilla osoitteeseen huolto@kaso.fi tai täyttämällä tämän lomakkeen.

Voit myös olla meihin yhteydessä puhelimitse:

010-2713 790 (arkisin 8:00 – 16:00)

0600-97977 (9,90 € min + pvm) päivystys 24h vuorokaudessa

Huoltosopimus

Kaso Oy tarjoaa asiakkailleen turvakalusteiden huoltosopimusta. Huollamme asiakkaidemme huoltosopimuksen piiriin kuuluvat turvakalusteet eli kassakaapit, holvinovet, paloturvakaapit, mediakaapit, yösäilöt sekä turvaovet. Säännöllinen huolto varmistaa turvakalusteiden moitteettoman toiminnan, pidentää niiden käyttöikää sekä pienentää akuuteista vikaantumisista aiheutuvia merkittäviä kustannuksia. Huoltosopimuksen on kanssamme tehnyt jo yli tuhat asiakastamme ympäri Suomea.

Kaso Oy:n huoltosopimuksessa ei veloiteta kiinteitä kuukausi- tai vuosimaksuja – maksat siis ainoastaan tehdystä työstä.

Kysy lisää huoltosopimuksesta: huolto@kaso.fi

Kokemus ja vaatimuksenmukaisuus

Kason huollon asiantuntevalla porukalla on yhteensä yli sadan vuoden kokemus turvakalusteiden huoltamisesta, kun työvuosissa mitataan! Huollon ammattilaisiltamme löytyy tietenkin voimassa olevat turvasuojaaja-, työturvallisuus- ja tulityökortit, ja Kasolta turvallisuusalan elinkeinolupa. Ovatpa huolto- ja asennuspalvelumme myös ISO 9001 -sertifioituja.

Korjaamme ja huollamme kaikkien valmistajien holvinovet, kassakaapit, paloturvakaapit, yösäilöt, aikaviivekaapit ja päiväveräjät – koko Suomen alueella. Päivystysnumeromme palvelee ja antaa asiakkaillemme tukea 24/7. Kysy meiltä lisää huollon palveluistamme.

Muut palvelumme

  • Toimitukset: Järjestämme kassakaappien kuljetukset ja siirrot, asennukset, rakenteiden vahvistukset, sekä kaappien lattiaan ankkuroinnit.
  • Turvakartoitukset: Selvitämme käytössä olevien turvakalusteiden rakenteet ja mahdolliset luokitukset.
  • Kassakaappien kierrätys: Noudamme vanhat kassakaapit pois ja huolehdimme niiden asianmukaisesta hävittämisestä.

Huoltotilaus