Elementtiholvit EH-sarja

Elementtiholvit ovat korvanneet perinteiset betoniholvit pankeissa ja yrityksissä. Ne soveltuvat hyvin käytettäväksi myös turvahuoneita rakennettaessa. Kaso EH -elementtiholvien suosio perustuu korkeaan turvallisuuteen, tasaiseen laatuun ja sertifioituun murronkestävyyteen, sillä tuotteemme on testattu ja sertifioitu eurooppalaisen standardin EN 1143-1 mukaisesti. Holvimme tarjoavat laajan valikoiman erilaisia murto- ja palosuojavariaatioita.

Elementeistä rakennettua arkistoa ja holvia voidaan myöhemmin laajentaa, sen paikkaa voidaan rakennuksessa muuttaa tai se voidaan purkaa ja siirtää kokonaan toiseen rakennukseen. Testatulla elementtirakenteisella holvilla on lisäksi merkittävä jälleenmyyntiarvo. Kaso EH -elementtiholvit ovat räätälöitävissä projektikohtaisesti erilaisiin tarpeisiin. Kaikki Kason elementtiholvit valmistetaan asiakkaan tarpeiden ja mittojen mukaan sekä asennetaan paikoilleen avaimet käteen -periaatteella.

Strongrooms suitable for various purposes

Tietoa Kason EH-elementtiholveista

Kason elementtiholveissa seinä- ja kattoelementit liittyvät toisiinsa huulloksin, jolloin liittymäkohdan murtaminen on erittäin vaikeaa. Elementit kiinnitetään toisiinsa joko hitsaamalla tai pulttaamalla, jolloin elementtiholvi voidaan kasata myös sellaisiin kohteisiin, joissa ei ole mahdollista hitsata. Elementtiholvin oveksi asennetaan aina saman tai paremman murtoluokan omaava holvinovi. Sopivan suojausvaihtoehdon löytämiseksi on hyvä keskustella asiasta vakuutusyhtiön ja valmistajan kanssa.

Elementtiholvit muodostuvat teräspintaisista elementeistä, joiden sisällä on erilaisia murtosuojapanssarointeja murtoluokasta riippuen. Kaso EH -elementtiholvit tuovat uusia mahdollisuuksia yritysten arkistojen ja pankkitasoa kevyempien arvosäilytysholvien rakentamiseen. Rakennettaessa arkistoa tai holvia elementeistä saadaan arkistolle normitetun palosuojauksen lisäksi myös eurooppalaisen standardin mukainen murtosuojaus (EN 1143-1/murtoluokat I…VI). Vakuutusyhtiöt edellyttävät arkistoilta palosuojauksen lisäksi myös testattua murtosuojausta, jota ei paikallavalettuihin holveihin ole mahdollista toteuttaa.

Kason EH-sarjan elementtivaihtoehdot EH-1L – EH-60L toimivat arkistokäytön lisäksi yritysten ja pankkien arvosäilytysholveina. Elementtiholvit sopivat myös moniin erityiskohteisiin, kuten vähittäistavarakaupan rahanlaskenta- ja rahankäsittelyhuoneiksi. Elementtiholvimalleilla voidaan myös vahvistaa yritysten arvosäilytysholveja tai pankkien vanhoja betoniseinäisiä holveja. Vaativimpiin holvikohteisiin suosittelemme vähintään EH-90L -elementtejä ja IX EX-CD -holvinovea. Standardin EN 1143-1 murtoluokkien IX, X ja XII elementtiholvit ovat tarkoitetut ensisijaisesti pankkien arvosäilytysholveiksi.

Holvien lukitusvaihtoehtoja on saatavilla useita eri vaihtoehtoja. Valikoimastamme löytyy mekaanisia avainlukkoja, elektronisia koodilukkoja sekä laajoin ominaisuuksin varustettuja lukitusjärjestelmiä.

Tuotemateriaalit

Ominaisuudet

 • testattu ja sertifioitu eurooppalaisen
  standardin EN 1143-1 mukaan
 • erilaisia suojausvaihtoehtoja murron,
  räjäytyksen ja tulipalon varalle
 • elementtien reunaloveuksien ansiosta
  holvi muodostaa erittäin vaikeasti
  murrettavan rakenteen
 • elementtiholvi voidaan toimittaa joko
  elementtilattialla tai teräslevylattialla
 • pintaviimeistelyksi on valittavana
  erilaisia vaihtoehtoja asiakkaan
  toiveiden mukaisesti
 • elementtiholveja voidaan myöhemmin
  laajentaa, siirtää toiseen paikkaan
  samassa rakennuksessa tai kokonaan
  eri rakennukseen
 • joustavat mitoitusmahdollisuudet
 • Kason suunnitteluapu käytettävissä
 • avaimet käteen -asennuspalvelu
Malli
Murtoluokka
Paloluokka
Vahvuus (mm)
Paino (kg/m2)
EH-1L
Luokka 1
EI 60
76
90
EH-2L
Luokka 2
EI 60
76
120
EH-20L
Luokka 2
EI 120
120
185
EH-30L
Luokka 3
EI 60
120
335
EH-50L
Luokka 5
EI 60
120
345
EH-60L
Luokka 6 EX
EI 60
120
350
EH-90L
Luokka 9 EX CD
-
125
405
EH-100L
Luokka 10 EX CD
-
150
480
EH-120L
Luokka 12 EX CD
-
250
780
Holvin kokoaminen

Lisävarusteet

 • erilaisia hälytyslaitevalmiuksia
 •  varaulos-/sisäänkäyntiovi
 •  kiinto- tai liukuhyllyjä
 • tallelokeroita
 • pintaviimeistelyvaihtoehtoja
 • sisä- tai ulkopuolinen palosuojapanelointi
 • sammutus- tai paloilmoitinlaitteistoja
 • asetelineitä
Tuomas Heikkinen, huoltopäällikkö, Kaso Oy

Kysy lisää elementtiholveistamme:

Tuomas Heikkinen

Myynti- ja tuotepäällikkö

Sinua saattaisi myös kiinnostaa