Aikaviivelokerot

Kaso-aikaviivelokero mahdollistaa seteleiden ja kolikoiden siirtämisen turvalliseen lokeroon aikaviiveen taakse pois kassalaatikosta. Estät tehokkaasti nopeat ryöstö- ja sieppausyritykset, kun isommat kassaan kertyneet rahat ovat aikaviiveen takana lokerossa. Kaso-aikaviivelokero voidaan asentaa erilaisiin kassapöytäympäristoihin erillisen asennustelineen ansiosta. Kaso-aikaviivelokeron yläosassa on aukko, josta setelit pudotetaan aikaviivelokeron sisälle. Setelit putoavat Kaso-aikaviivelokeron sisäpuolella olevaan sisäkoteloon, jonka saa vedettyä ulos lokerosta ja rahat pysyvät piilossa katseilta.

Kaso aikaviivelokero

Kaso-aikaviivelokero

Kaso-aikaviivelokeron aikaviive on tehdasasetuksilla 3 minuuttia ja aikaviive on muutettavissa helposti 1–9 minuutin välille. Lokeron voi ohjelmoida toimimaan myös ilman aikaviivettä, jolloin lukitus avautuu välittömästi, kun oikea koodi on syötetty lukolle.

Kaso-aikaviivelokerossa on elektroninen näppäinlukko, joka toimii paristoilla. Lukko ilmaisee heikosta pariston jännitteestä vilkuttamalla punaista valoa jatkuvasti. Paristot (6 kpl AA) on helppo vaihtaa lokeron luukun sisäpuolelta peitekilven alta. Mikäli paristojen virta on päässyt loppumaan, eikä luukkua saa enää auki, voit syöttää varavirtaa tavallisella 9-voltin paristolla lokeron ulkopuolelta, joten paristojen virran loppumista ei tarvitse pelätä.

Kaso-aikaviivelokeron ulkomitat ovat (KxLxS): 303x115x274 mm.

Ari Moilanen, myyntipäällikkö, Kaso-Ovet, toimitilat ja erikoisovet

Kysy lisää aikaviivelokeroista:

Ari Moilanen

Myyntipäällikkö