Salakuuntelunestolaatikko

Meistä lähes jokainen kantaa nykyään mukanaan jonkinlaisia ulkomaailmaan jatkuvasti yhteydessä olevia älylaitteita. Tällaisia ovat esimerkiksi puhelimet, tabletit ja älykellot- sekä sormukset. Näitä laitteita voidaan hyödyntää salakuunteluun niin, ettei laitteen käyttäjä välttämättä huomaa mitään poikkeuksellista tai toisaalta käyttäjällä saattaa olla motiivi keskusteluiden tarkoitukselliseen tallennukseen. Tästä johtuen luottamuksellisia ja salaisia asioita käsitellessä tulisi huolehtia siitä, että osallistujien mukanaan kantamien laitteiden aiheuttama salakuunteluriski on eliminoitu. Salakuuntelun riski on siitäkin huolimatta olemassa, vaikka laitteet eivät olisi yhdistettynä internetiin. Laitteen tallennin voi nauhoittaa keskustelut, jotka lähetetään eteenpäin automaattisesti siinä vaiheessa, kun laite saa yhteyden verkkoon.

Kaso Shield -salakuuntelunestolaatikolla pidät huolen siitä, ettei kokouksiasi salakuunnella osallistujien taskuista löytyvillä laitteilla – se on myös selvä luottamuksen ja salassapidon symboli, joka herättää varmasti kokouksen osallistujien kiinnittämään huomiota tietosuojaan ja turvallisuuteen yleisellä tasolla.

Kaso Shield on äänieristetty salakuuntelunestolaatikko, joka on passiivisesti äänieristetty ja joka tuottaa aktiivisen ja ennalta arvaamattoman peittoäänen keskusteluiden salaamiseksi. Vastaavat salakuuntelunestolaatikot tunnetaan Suomessa yleisesti NoiseBoxeina.

Kaso Shield -salakuuntelunestolaatikon passiiviäänieristys koostuu äänieristetystä laatikon kannesta, rungostaan eristetystä ”kelluvasta” sisälaatikosta ja kumitiivisteistä, jotka yhdessä vaimentavat tehokkaasti ulkopuolelta tulevat äänet. Laatikon sisäisessä peittoäänijärjestelmässä on kaksi kaiutinta, jotka toistavat tietokonetuotettua ääntä puhumalla toistensa päälle sanoja, jotka valitaan satunnaisesti 350 000 sanan kirjastosta. Lisäksi järjestelmä muuttaa jatkuvasti tuotettavien äänien sävelkorkeutta ja ääntämistä ennalta arvaamattomalla tavalla. Kaso Shield -salakuuntelunestolaatikko ei tuota laatikon ulkopuolelle itse keskustelua häiristevää taustamelua. Laatikon sisään asetetut laitteet eivät myöskään häiritse käynnissä olevaa keskustelua, jolloin voit keskittyä varsinaiseen asiaan ja sen käsittelyyn.

Kaso Shield -salakuuntelunestolaatikko on suunniteltu parhaan turvallisuuden takaamiseksi! Siinä on markkinoiden tehokkain passiivinen äänieristys ja kehittynein äänen peittojärjestelmä. Erilaisten haavoittuvuuksien määrä on minimoitu tuotteen suunnittelussa. Laitteessa ei ole ominaisuuksia kuten pistokkeita (USB, virta) tai mikrofoneja, joita voitaisiin käyttää laitetta itseään vastaan. Kaikki kytkimet ovat ilkivallan ja peukaloinnin kestäviä. Laitteen elektroniikka on sinetöity turvapeitekilpien alle, joten laitteeseen kajoamisesta jää aina selvä jälki. Kaso Shield -salakuuntelunestolaatikossa on itsevalvontajärjestelmä (merkkivalot ja summeri), joka ilmoittaa mikäli laite ei ole toimintakunnossa.

Kaso Shield -salakuuntelunestolaatikko

  • Kapasiteetti:
    • 16 kännykkää
    • 4 iPadiä
    • runsaasti älykelloja tai muita pienlaitteita
  • Ulkomitat (KxLxS): 136 x 340 x 278 mm
  • Sisämitat (KxLxS): 70 x 300 x 190 mm
Ota yhteyttä Kasoon!

Kysy lisää salakuuntelunestolaatikosta:

Ota yhteyttä

Liittyvät tuotteet