Tarvikkeet ja varusteluosat

tarranumerot 13/20/30/50/75 ja 100 mm, musta
numerokilpi, suorakulmainen
numerokilpi, ovaali

Numerointi

 • Tarranumeroiden vakiokoko on 20 mm ja väri musta. Seuraavat koot ovat saatavissa: 13, 20, 30, 50, 75 ja 100 mm.
 • Numerokilpi on hyvä vaihtoehto puku- ja lokerokaappien ovien numerointiin paikoissa, joissa yleisempi tarranumerointi voisi joutua ilkivallan kohteeksi.Kahdella ruuvilla kiinnitettävän kilven koko 25x50mm (korkeus x leveys). Kilpiä on saatavilla alumiinisena ja muovisena, muovisen muoto on ovaali.
nimikorttikehys
avaimenperä
avaimenperä

Nimikorttikehykset ja avaimenperät

 • Nimikorttikehys on läpinäkyvää muovia ja kehyksen sisälle laitettava paperi on helppo vaihtaa uuteen.
 • Avaimenperät ovat hyvä vaihtoehto avaimien numerointiin, jos avaimia ei haluta stanssata tai stanssauksen tueksi. Avaimenperien koot ovat 30 ja 100 mm. Avaimenperä on pyöreä ja sen mukana on teräslenkki.
pistorasiapaneeli
metallisokkeli

Pistorasiat ja metallisokkeli

 • Pistorasiapaneelin tai yksittäisen pistorasian avulla on helppo sähköistää niin puku- kuin lokerokaappikin. Paneeli tarjoaa jokaiseen lokeroon vähintään yhden pistokkeen. Pistorasiapaneelit sopivat kaikkiin Kason puku- ja lokerokaappeihin.
 • Puku- ja lokerokaappien jalat voidaan verhoilla metallisokkelilla. Sokkeli luo hyvän yleisilmeen niin puku- kuin lokerokaapeille. Metallisokkelin levyt kiinnitetään hitsaamalla vaatekaappien jalkoihin. Sokkeli on maalattu samaan sävyyn kuin runkokin.
verhoilulevyt puujäljitelmä
mustat verhoilulevyt
valkoiset verhoilulevyt

Verhoilulevyt

 • Kaikki Kason puku-, väline- ja lokerokaapit on mahdollista viimeistellä puisilla verhoilulevyillä. Verhoilulevyillä varustetut lokero- ja pukukaapit sopivat hyvin yhteen kaikkien ovimallien kanssa. Levyillä varustellut metalliset kalusteet sopivat hyvin esimerkiksi avokonttoreihin, kouluihin ja toimistoihin. Tällöin kalusteita voidaan käyttää mm. tilanjakajina tai viimeistelylevyjen avulla voidaan yhdistää eri mallisia kalusteita osaksi samaa kokonaisuutta. Verhoilulevyjen materiaalina voidaan käyttää maalattuja, viilutettuja ja laminaattipinnoitettuja puulevyjä.
kenkäritilä
vaateripustin

Kenkäritilä ja vaateripustimet

 • Pukukaapin sisälle sijoitettava kenkäritilä parantaa ilmankiertoa ja nopeuttaa kenkien kuivumista, sillä se estää pukukaapin pohjassa olevien ilmanottoaukkojen tukkeutumisen. Kenkäritilä on tehty jauhepolttomaalatusta teräslangasta.
 • Lisävarusteena tilattava vaateripustinpaketti sisältää 3 kpl Suomessa valmistettuja, muovisia vaateripustimia.

Välivevyt, tarviketasku ja kasvopeili

 • Vaatetankoon sijoitettava siirrettävä välilevy on joustava tapa jakaa pukukaappi kahteen pienempään osastoon esimerkiksi ulko- ja työvaatteille.
 • Tarviketasku mahdollistaa pientavaroiden säilytyksen pukukaappien ovissa. Muovista valmistetun 3-lokeroisen tarviketaskun väri on vaaleanharmaa.
 • Kasvopeili puku- ja lokerokaappien sisäpuolelle kiinnitetään kestävillä tarroilla.
Lauri Kauppi, myynti- ja tuotepäällikkö, vaate- ja lokerokaapit, Kaso Oy

Kysy meiltä lisätietoja

Lauri Kauppi

Myynti- ja tuotepäällikkö

Liittyvät tuotteet