Avain- ja omaisuudenhallinta

Kason avainhallintajärjestelmät

Mekaaniset avaimet ovat yhä olennainen osa turvajärjestelmiä, mutta niiden merkitys jää usein huomaamatta. Avaimilla hallitaan pääsyä tärkeille alueille, joissa säilytetään luottamuksellista tietoa, arvokasta omaisuutta tai kriittisiä laitteita.

Avainhallintaa suunniteltaessa on keskeistä arvioida, millaisia avaimia organisaatiossa on käytössä. Tärkein kysymys ei tyypillisesti ole avainten määrä, vaan se, miten moneen oveen tai millaisiin tiloihin säilytettävillä avaimilla päästään. Jo yksittäinen avain voi olla hyvin kriittinen. Tällaisia avaimia ovat esimerkiksi yleisavaimet, jotka saattavat mahdollistaa pääsyn useisiin kymmeniin tai jopa satoihin oviin. Toisaalta yksittäiseen oveen sopivan avaimen merkitys saattaa olla hyvinkin kriittinen tilanteessa, jossa tila on syystä tai toisesta erityisen tärkeä esimerkiksi siellä tapahtuvan toiminnan tai säilytettävän materiaalin luonteesta johtuen.

Kaso on erikoistunut turvallisen avainsäilytyksen tuotteisiin. Avainhallintajärjestelmien portfoliostamme löytyvät erilaiset turvalliset säilytysratkaisut joko älyllä tai ilman. Valikoimamme vastaa suoraan Finanssiala ry:n Avainturvallisuusohjeen (tuorein versio vuodelta 2021) mukaisia suosituksia, joten portfoliostamme löytyy varmasti tuote jokaiseen tarpeeseen.

Älykkäässä avainhallinnassa käytämme saksalaisen deister electronicin laadukkaita tuotteita ja komponentteja. Deister electronicin tuotteilla voimme ratkaista myös muiden fyysisten tavaroiden kuten kriittisten ICT-laitteiden, radiopuhelinten, aseiden, työkalujen, yms. hallinnan haasteita. Hallittava tavara voi olla mitä tahansa fyysistä ja käsin kosketeltavaa. Muiden tavaroiden hallinnassa käytämme tyypillisesti erilaisia älylokerikkoratkaisuja, jossa voidaan hyödyntää myös tavaran tunnistavaa RFID-tunnistusta. Tällöin voit olla varma, että hallittava esine on todellisuudessa juuri siellä, missä sen kuuluukin olla ja että sitä käytetään aina vain valtuutetun henkilön toimesta.

Tällä sivulla esittelemme Kason ratkaisut avainten ja muiden fyysisten asioiden turvalliseen hallintaan:

  1. Kevyet avainkaapit
  2. Murtosuojatut avainkaapit (EN 14450, S1)
  3. Avainkassakaapit (EN 1143-1)
  4. Avainturvahuoneet (EN1143-1)
  5. Älykäs avainhallinta
  6. Älykäs omaisuudenhallinta

Kevyet avainkaapit – Kaso PK-sarja

Kason kevyet avainkaapit (PK-21 ja PK-23) soveltuvat FA:n Avainturvallisuusohjeen mukaisesti tilanteisiin, joissa kaapissa säilytettävien avainten sopivuus eri oviin on yhteensä 1–50 ovea. Kevyt avainkaappi on teräslevystä valmistettu lukittu kaappi, jossa on vahva monipistesalpalukitus. Vaikka kevyet avainkaapit ovat vankkarakenteisia, niitä ei ole testattu minkään murtostandardin mukaan tiettyyn murtoturvaluokkaan. Kaappi on varustettu aina elektronisella koodilukolla ja kiinnitettävissä seinärakenteisiin kaapin takaseinän kiinnitysrei’istä. Kaapin värinä on RAL 7035 vaalean harmaa.

Kaso PK-21 -avainkaappi

  • Kevyt avainkaappi
  • Ulkokorkeus 365 mm
  • Ulkoleveys 345 mm
  • Ulkosyvyys 120 mm
  • Paino 11 kg
  • Avainkoukkuja 64 kpl

Kaso PK-23 -avainkaappi

  • Kevyt avainkaappi
  • Ulkokorkeus 560 mm
  • Ulkoleveys 430 mm
  • Ulkosyvyys 180 mm
  • Paino 20 kg
  • Avainkoukkuja 200 kpl

Murtosuojatut avainkaapit – Kaso AK S1 -sarja

Kason murtosuojatut avainkaapit (AK S1-50 ja AK S1-200) soveltuvat FA:n Avainturvallisuusohjeen mukaisesti tilanteisiin, joissa kaapissa säilytettävien avainten sopivuus eri oviin on yhteensä 51–500 ovea. Kaappien takaseinä ja oven sisäpinta ovat reikäpeltiä, joihin käyttäjä voi vapaasti asetella avainkoukut haluamallaan tavalla (avainkoukut myydään erikseen), mikä helpottaa avainten järjestelyä kaappien sisälle. Kaappien murtosuojaluokitus on EN 14450-standardin mukainen S1-luokitus. Kaappi on valmistettu teräslevystä ja kaapissa on vahva monipistesalpalukitus sekä elektroninen koodilukko (1+1 käyttäjäkoodia). Kaapit ovat kiinnitettävissä seinärakenteeseen kaapin takaseinässä olevista kiinnitysrei’istä. Kaappien värinä on tumman harmaa.

Kaso AK S1-50 -avainkaappi

  • Murtoluokiteltu avainkaappi (EN 14450, S1)
  • Ulkokorkeus 350 mm
  • Ulkoleveys 350 mm
  • Ulkosyvyys 200 mm
  • Paino 18 kg
  • Avainkoukkuja max. 50 kpl (avainkoukut myydään erikseen asiakkaan tarpeen mukaan)

Kaso AK S1-200 -avainkaappi

  • Murtoluokiteltu avainkaappi (EN 14450, S1)
  • Ulkokorkeus 800 mm
  • Ulkoleveys 500 mm
  • Ulkosyvyys 200 mm
  • Paino 47 kg
  • Avainkoukkuja max. 200 kpl (avainkoukut myydään erikseen asiakkaan tarpeen mukaan)

Avainkassakaapit EN 1143-1

Avainkassakaapilla tarkoitetaan EN 1143-1 -standardin mukaan testattua ja sertifioitua kassakaappia, joka on varusteltu avainten säilytykseen sopivilla sisäosilla. FA:n Avainturvallisuusohjeen mukaisesti avainkassakaappia tulisi käyttää tilanteissa, joissa kaapissa säilytettävien avainten sopivuus eri oviin on yli 500 ovea. Avainturvallisuusohjeen mukaan avainkassakaapiksi soveltuvan kassakaapin murtosuojaluokan on oltava vähintään luokka I. Kaikki Kason EN 1143-1 -standardin mukaan testatut kassakaapit soveltuvat erinomaisesti myös avainkassakaapeiksi.

Avainkassakaapin käytännöllisyyden kruunaa Kason avainsäilytysyksikkö, joka integroituu Kaso-kassakaapin sisälle erittäin toimivaksi kokonaisuudeksi. Avainsäilytysyksikkö on asennettavissa uusien valmistettavien kassakaappien lisäksi myös jo olemassa olevien kassakaappien sisälle. Avainsäilytysyksikkö on saatavissa kahdessa koossa: K600 ja K850 mm. Avainsäilytysyksikössä on neljä ulosvedettävää avainlehteä. Erikseen myytävät avainkoukut ovat vapaasti sijoiteltavissa avainlehtiin, mikä helpottaa avainten organisoimista kaapin sisälle halutulla tavalla.

Muita avainten säilytykseen tarkoitettuja kassakaappien sisustusosia ovat seuraavat:

  • Magneettikiinnitteinen reikäpelti avainkoukuille esim. oveen
  • Ulosvedettävä avainlokero (28 lokeroa)
  • Ulosvedettävä monikäyttölaatikko välijakajilla
  • Ulosvedettävä avainlokero RST yksittäisille avaimille (pysty)
  • Asiakaskohtaiset räätälöidyt ratkaisut
Niklas Enqvist, avainasiakaspäällikkö, Kaso Oy

Kysy lisää avainkaapeistamme:

Niklas Enqvist

Avainasiakaspäällikkö

Avainturvahuoneet EN 1143-1

Avainturvahuoneella tarkoitetaan EN 1143-1 -standardin mukaan testattua ja sertifioitua elementtiholvia, joka on varusteltu avainten säilytykseen sopivalla sisustuksella. Avainturvahuoneelle on tyypillisesti tarve tilanteessa, jossa säilytettävien avainten määrä on suuri. Silloin, kun säilytettäviä avaimia on useita tuhansia tai kymmeniä tuhansia, saattaa järkevin ratkaisu olla erillinen avainturvahuone. Avainturvahuoneen osalta pätevät samat edellä mainitut FA:n Avainturvallisuusohjeen mukaiset suositukset. Jos säilytettävien avainten yhteenlaskettu sopivuus eri oviin on yli 500 ovea, ratkaisun tulisi olla EN 1143-1 -standardin mukaan vähintään luokka I. Kaikki Kason elementtiholvit ja holvin ovet (pois lukien pelkästään paloluokitellut arkistoholvit) sopivat myös avainturvahuoneeksi. Kason valikoimasta löytyvät myös avainten säilytysratkaisut elementtiholvien sisälle. Tutustu elementtiholveihimme ja holvinoviimme tästä: https://www.kaso.fi/tuotteet-ja-ratkaisut/elementtiholvit-ja-holvin-ovet/

Älykkäät avainhallintajärjestelmät

Älykkäällä avainhallintajärjestelmällä voidaan rajoittaa sitä, kenellä on kunkin avaimen tai avainnipun käyttöoikeus. Lisäksi käyttöoikeuksille voidaan asettaa aika- ja muita rajoituksia. Älykäs avainhallinta on itseasiassa avainten kulunhallintajärjestelmä. Kun tiedät, kuka käyttää avaimia, milloin niitä käytetään ja missä, pysyt aina tilanteen tasalla. Avainten käyttäjät tuntevat olevansa vastuussa hallussaan olevista avaimista ja kadottavat niitä harvemmin. Älykkään avainhallintajärjestelmän käyttö voi vähentää käyttökustannuksia ja tarvittavien resurssien määrää, kun manuaalisia prosesseja ei enää ole, eikä avaimia tarvitse palauttaa avainhallinnasta vastaavalle henkilölle.

Moduulirakenteiset ja skaalautuvat avainhallintajärjestelmämme mahdollistavat avainten älykkään hallinnan, hallinnoinnin ja dokumentoinnin joustavasti ja mistä käsin vain. Älykäs avainhallintajärjestelmä tekee arkisista toiminnoista äärimmäisen tehokkaita ja mukavia. Älykkään avainhallintajärjestelmän ydin on KeyTag, joka on sylinterimäinen avaimenperä, jonka avulla yksittäiselle avaimelle tai avainnipulle määritetään oma identiteetti. Jokaiselle KeyTagille määritellään oma paikkansa avainhallintakaapissa. KeyTagin tunnistus on toteutettu RFID-tekniikalla. Avaimet kiinnitetään KeyTagiin sinetöidyllä avainlenkillä. Lisäturvallisuutta sinetteihin saadaan yksilöidyllä sinettien numeroinnilla.

Maxx-avainkaapit – kompakti ja tyylikäs ratkaisu automaattiovella

Maxx-kaapin kompaktissa ja tyylikkäässä muotoilussa yhdistyvät ammattimainen avainhallintajärjestelmä ja huoliteltu tyyli. Siksi se sopii hyvin myös näkyville paikoille. Maxx-kaapin sisällä olevia avaimia voi hallita täydellisesti, ja avaimiin pääsee tarpeen mukaan käsiksi nopeasti ja helposti. Kätevä ja erittäin luotettava automaattisesti sulkeutuva rulo-ovi pitää avaimet piilossa katseilta. Tämän ansiosta kaappi voidaan sijoittaa esimerkiksi käytävään, jossa normaali saranaovi olisi hankala tilanpuutteen vuoksi. Maxx-kaappeja on saatavilla 32 tai 64 KeyTagin mallia. Kaapit voidaan yhdistää jo olemassa oleviin maxx- tai flexx-kaappeihin silloin, kun tarvitaan lisätilaa vanhaan järjestelmään. Kaikkia kaappeja voidaan hallita yhdellä ja samalla hallintapäätteellä.

Flexx-avainkaapit – skaalautuva moduulirakenteinen järjestelmä

Flexx-kaappeja on saatavilla erikokoisia niin kokoteräksisenä kuin ikkunallisinakin. Lisäksi flexx-avainpaneelit voidaan integroida Kaso -kassakaappiin, jolloin järjestelmälle ja avaimille saadaan myös EN 1143-1 -standardin mukainen murtoturvaluokitus. Finanssialan avainturvallisuusohjeen mukaan, mikäli säilytettävien avaimien yhteenlaskettu sopivuus eri oviin on yli 500 ovea, tulisi avainta/avaimia säilöä EN 1143-1 -standardin mukaisessa kassakaapissa.

Moduulirakenteisen muotoilun ansiosta järjestelmä voidaan helposti muokata tarpeidesi mukaiseksi ja jättää liikkumatilaa myös tulevien
tarpeiden varalle. Valitse kaapin koko ja KeyTag-paneelit yksilöllisten tarpeittesi mukaan. Kaappien sisään tulevia KeyTag-paneeleja on
saatavilla useaa eri mallia. Niiden avulla jokainen kaappi voidaan muokata hallinnoitavien avainten ja avainnippujen koon mukaiseksi. Jos avainniput vievät paljon tilaa, järjestelmän säilytys
tilaa voidaan mukauttaa valitsemalla harvempia KeyTag-paneeleja ja päinvastoin. KeyTag-paneeleja voidaan myös vaihtaa tarpeen mukaan.

Flexx-kaapin hankintavaiheessa kannattaa huomioida myös tulevaisuuden laajennusmahdollisuudet. Voit liittää useita kaappeja yhteen ja hallita niitä yhdellä hallintapäätteellä. Voit lisätä myös tulevaisuudessa uusia kaappeja tai KeyTag-paneeleja milloin vain. KeyTag-paneelien valikoimasta löytyy myös tyhjä koristepaneeli sellaisia tilanteita varten, joissa investoidaan kerralla isompaan kaappiin, mutta jossa otetaan vain osa avainpaneelipaikoista käyttöön. Tyhjät välit voidaan täyttää koristepaneeleilla, jolloin kokonaisuus pysyy tyylikkäänä ja selkeänä.

Älykkäät omaisuudenhallintajärjestelmät

Organisaatioissa on yhä useammin käytössä erilaisia yhteiskäyttöesineitä kuten ICT-laitteita, radiopuhelimia, testauslaitteita, kulkukortteja, aseita, varusteita, työkaluja tai muita fyysisiä esineitä, joiden käyttöä halutaan ja täytyy hallita. Tyypillisiä älykkäiden omaisuudenhallintajärjestelmien käyttäjiä ovat esimerkiksi poliisi- ja pelastusviranomaiset, puolustus- ja tiedusteluorganisaatiot, valtionhallinnon muut organisaatiot, vankilat, lentokoneiden huoltoja tekevät yritykset, voimalaitokset ja muut yhteiskunnan kriittisen infrastruktuurin hoitoon ja ylläpitoon keskittyneet organisaatiot sekä yritykset, joiden toiminnassa on käytössä yhteiskäyttölaitteita tai esimerkiksi testikomponentteja tai -laitteita, jotka ovat kriittisiä yrityksen toiminnan kannalta.

Kason omaisuudenhallintajärjestelmät tarjoavat mahdollisuuden rajata esineiden käyttöoikeuksia ja tunnistaa, kenellä tärkeä esine milloinkin on hallussa. Järjestelmät hallinnoivat esineiden tietoja kattavilla auditointi- ja raportointiominaisuuksilla. Käyttäjät tunnistetaan kortilla, koodilla tai biometriikalla. Käyttäjät voivat ottaa lokeroista ainoastaan niitä esineitä, joihin heille on annettu käyttöoikeus. Voit siis hallita organisaatiosi esineitä automaattisesti, jolloin laitteet ovat käytettävissä juuri silloin kun niitä tarvitaan ilman, että tätä varten tarvitsisi varata jatkuvaa henkilöresurssia erilliselle nouto- ja palautuspisteelle.

Järjestelmään voidaan asettaa myös erilaisia hälytyksiä, jos tiettyä esinettä ei palauteta määräajassa. Esineiden käyttö voidaan myös rajata ajallisesti esimerkiksi työpäivän ajalle. Älykäs omaisuudenhallintajärjestelmä voi huolehtia puolestasi siitä, että laitteita käytetään tasaisesti yhtä paljon. Esineiden älykkääseen hallintaan voidaan valita erilaisia kriteereitä, joiden perusteella järjestelmä ohjaa laitteiden käyttöä. Älykkäisiin omaisuudenhallintajärjestelmiin on saatavissa myös lataustoiminto lokerikkojen sisään. Tällä varmistut siitä, että laitteet ovat aina käyttökunnossa seuraavaa käyttäjää varten.

Järjestelmiin voidaan yhdistää RFID-tekniikkaa asentamalla, kiinnittämällä tai ripustamalla hallittavaan esineeseen RFID-siru. RFID-siru voidaan asentaa esineen käyttäjältään piiloon, jolloin se ei herätä tarpeetonta mielenkiintoa. Esineen tunnistamiseen tarvittavat tiedot tallennetaan RFID-sirulle. Kun esine otetaan käyttöön tai palautetaan, lokeroon asennettu tunnistin/lukija tunnistaa RFID-sirun automaattisesti. Näin varmistetaan, että jokainen laitteen käyttöönotto ja palautus havaitaan ja kirjataan sähköisesti, jolloin kaikista tapahtumista jää myös lokitieto ja aikaleima. RFID-sirut eivät tarvitse paristoja, eikä niitä siten tarvitse huoltaa tai ylläpitää. Näin RFID-sirujen käyttöikä on käytännössä rajaton.

RFID-tunnistusta hyödyntävää järjestelmää suunniteltaessa tulee RFID-sirun sijoitus esineeseen ja esineen sijoitus lokeroon suunnitella huolellisesti, jotta varmistutaan hyvästä ja häiriöttömästä RFID kontaktista sirun ja lukijan välillä. RFID-tekniikkaa hyödyntäviä laitteistoja on toimitettu lukuisille erilaisille ICT-laitteille, radiopuhelimille, aseille ja työkaluille – juuri sinun organisaatiosi käyttötarkoitukseen soveltuva ratkaisu saattaa siis olla jo valmiiksi olemassa. Kysy lisää Kason myynnistä!

Lokerokaappivalikoimasta löytyy useita eri lokerokokoja, joita voidaan yhdistellä ja rakentaa juuri halutunlainen järjestelmäratkaisu. Järjestelmää voidaan myös laajentaa tulevaisuudessa käyttötarpeen kasvaessa. Laitteeseen asennetun tai kiinnitetyn RFID-sirun avulla käyttäjä voi ottaa laitteen käyttöön tai palauttaa sen asettamalla sen yhteensopivaan RFID-lukijaan, jossa on sisäänrakennettu tunnistin/lukija. Laite tunnistetaan automaattisesti lokerossa. Lokero ilmaisee LED-valolla käyttäjälleen osoitukseksi laitteen onnistuneesta käyttöönotosta tai palautuksesta.

Lokeroratkaisuja

ProxSafe-lokerot

ProxSafe-lokerot ovat eri kokoisia lokeroita sisältäviä torneja, joita voidaan yhdistää toisiinsa. ProxSafe-lokeroissa on aina huoltolokero asennusta, hätävapautusta ja ylläpitoa varten. Lokerot on suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön. Muotoilu on fiksua ja tyylikästä, joten järjestelmä soveltuu asennettavaksi mihin vain arkkitehtoniseen ympäristöön.

Lokerostoa käytetään C6-kosketusnäyttöpäätteellä. Kun käyttäjä on tunnistettu ja hän on valinnut lokeron, kyseisen lokeron oven lukitus avautuu. Avautuminen ilmaistaan merkkivalolla. Lokerossa palaa LED-valo myös silloin, kun sisältö palautetaan. Valo ohjaa käyttäjän oikealle lokerolle. Lokeron sisältöä valvotaan sylinterin tai RFID-lukijan avulla automaattisesti. Lokeron lukitus on vankka ja se suojaa luvattomalta käytöltä erittäin hyvin. Lokerojärjestelmät ovat asennettavissa myös EN 1143-1 -standardin mukaiseen kassakaappiin tilanteissa, joissa omaisuudenhallinnalle vaaditaan lisäksi vielä vankempaa fyysisen turvan ratkaisua. Sähkökatkoksia varten lokerostoissa on sisäänrakennettu vara-akku. Kaikissa proxSafe-lokerostoissa on peukalointitunnistimet ja 4 hälytysulostuloa, joista voidaan lähettää erilaisia hälytyksiä eteenpäin joko verkkoyhteydellä tai paikallisesti.

C6-kosketusnäyttöpääte

C6-kosketuskäyttöpääte on tehokas ja graafinen käyttöliittymä, jota on helppo käyttää. C6-kosketuskäyttöpäätteessä yhdistyvät yksinkertainen ja älykäs käyttökokemus sekä 5,7-tuumaisen värillisen ja kapasitiivisen kosketusnäytön näyttö ja käyttötoiminnot. C6-laitteen käyttöliittymä muistuttaa älypuhelimen käyttöä ja se on saatavilla useilla eri kielillä. C6-kosketuskäyttöpääte on yhteensopiva kaikkien avaintenhallintajärjestelmien ja proxSafe-lokeroiden kanssa.

Tuotteen mukana tulee järjestelmän käyttöönotossa tarvittava järjestelmänvalvojan tunnistekortti. Käyttäjät voivat tunnistautua kulkukortilla tai -tägillä tai syöttämällä koodin. Käyttäjän valitsevat halutun avaimen tai esineen päätteeltä laitteen näppäimistöllä. Järjestelmä ohjaa tämän jälkeen LED-valolla käyttäjän oikean avainpaikan tai lokeron luokse. C6-kosketuskäyttöpääte helpottaa ja nopeuttaa avainten palautusta. Käyttäjän tarvitsee vain näyttää avaimeen liitettyä sylinteriä päätteen etuosaan, jolloin avainkaappi avautuu ja ohjaa käyttäjän palauttamaan avaimen sen oikealle paikalleen.

C6-kosketuskäyttöpäätteelle voidaan liittää myös erillinen useampaa eri teknologiaa tunnistava kv-lukija (13,56 MHz MIFARE, DESFire ja 125 kHz, 13,56 MHz LEGIC ja 125 kHz, 13,56 MHz I-Class ja 125 kHz, 13,56 MHz FeliCa ja 125 kHz), joka mahdollistaa useiden olemassa olevien kulunvalvontakorttien ja -tägien käytön käyttäjien tunnistuksessa, jolloin käyttäjille ei tarvita erillistä tunnistekorttia avain- tai omaisuudenhallintajärjestelmää varten. Lähes kaikki järjestelmän toiminnot ja ominaisuudet ovat käytettävissä C6-kosketuskäyttöpäätteeltä ilman verkkoyhteyttä. Vaihtoehtoisesti C6-kosketuskäyttöpäätteelle tallennetut tiedot voidaan verkkokäytössä synkronoida jatkuvasti keskustietokannan tietojen kanssa.

Hallintaohjelmisto

Älykkäitä avain- ja omaisuudenhallintajärjestelmiä ohjataan ja hallitaan yhdellä ja samalla Commander Connect -ohjelmistolla. Ohjelmisto on verkkopohjainen, joten se tukee usean eri toimipisteen järjestelmien hallinnointia keskitetysti. Kaikkien järjestelmien päivittäinen organisointi, seuranta ja hallinta tehdään verkkoselaimessa.

Commander Connect -ohjelmiston eri ohjelmistomoduulit mahdollistavat kokonaisuuden skaalaamisen ja laajentamisen milloin tahansa yleisten järjestelmävaatimusten mukaiseksi. Commander Connect -ohjelmistolla hallitset ja konfiguroit käyttöoikeuksia, aikaprofiileja sekä luot raportteja. Näin pysyt tilanteen tasalla ja saat laitteistostasi kaiken irti. Raportit ovat käytettävissä sähköpostiviesteinä, tulosteina tai vientitiedostoina eri tiedostomuodoissa. Määriteltävissä olevan raportointityökalun avulla voit luoda yksilöllisiä lokitietoraportteja ja hälytysilmoituksia kaikkiin tarpeisiin. Tietojen varmuuskopiointi, yksityiskohtaiset oikeuksien määritykset ja ohjelmistotoimintojen kirjaaminen takaavat yhdessä sen, että järjestelmän toiminnot ovat aina hallinnassasi. Verkkopalvelun kautta muut ohjelmat voivat valita Commander Connect -ohjelmiston toimintoja ja pyytää tapahtumatietoja, kuten tuotuja kantatietoja ja tapahtumalukemia. Tämä toiminnallisuus mahdollistaa Commander Connect -ohjelmiston saumattoman käyttöönoton muissa järjestelmissä.

 

Integrointi ulkoisiin järjestelmiin

Älykkäät avain- ja omaisuudenhallintajärjestelmät on mahdollista integroida ulkoisiin järjestelmiin.

Tuomas Heikkinen, huoltopäällikkö, Kaso Oy

Kysy lisää avainturvahuoneistamme tai älyratkaisuistamme:

Tuomas Heikkinen

Myynti- ja tuotepäällikkö