Penkit ja naulakot

Pukutilojen mukavuutta voidaan lisätä penkeillä. Valikoimastamme löytyvät laadukkaat penkkiratkaisut erilaisiin tiloihin ja tarpeisiin. Voit valita istuinmateriaaliksi esimerkiksi lakattua tai petsattua mänty- tai koivulautaa, puulevyä tai laminaattipintaisen istuintason  – tammipenkkejäkin olemme toimittaneet. Valmistamme monen kokoisia irtopenkkejä, jalustapenkkejä, seinäkiinnitteisiä penkkejä sekä naulakkopenkkejä. Kaikki penkkimme voi varustaa myös teräksisellä kenkätelineellä, jolloin kengät eivät loju lattialla siivouksen tiellä.

IRTOPENKIT

Penkkien rungot ovat polttomaalattua terästä. Istuintason vaihtoehtoina on valittavana joko lakattu mäntylauta, laminaatti- tai teräslevy. Penkkien metallirungon väri valitaan Kason vakioväreistä.

Irtopenkit voidaan sijoittaa lyhytovisten pukukaappien eteen. Irtopenkkejä saa 2-, 4- tai 6-jalkaisina versiona.

Penkkien vakioleveydet: 300, 400, 600, 800, 900, 1200, 1500, 1600, 1800, 2000 mm. Irtopenkin vakiosyvyydet ovat 300 ja 400 mm (teräslevyllä 350 mm).

Penkkien jaloissa on 50 mm säätöjalat.

JALUSTAPENKIT

Jalustapenkkien rungot ovat polttomaalattua terästä. Istuintason vaihtoehtoina on valittavana joko mäntylauta, laminaatti tai teräs. Värit valitaan kaappirunkojen mukaan.

Jalustapenkkejä on valikoimissamme kahta erilaista mallia. Jalustapenkkien leveydet mitoitetaan vastaamaan pukukaappirunkojen leveyksiä.

Pitkäovisten pukukaappien ja lokerokaappien kanssa on käytettävä KKPM-jalustapenkkiä, jossa pukukaappi alkaa istuintason korkeudelta. Lyhytovisten pukukaappien kanssa yhteen sopii KPM-jalustapenkki, jossa pukukaappirunko on upotettu istuintason alapuolelle. Z-kaappeihin voidaan yhdistää molemmat jalustapenkkimallit tai irtopenkki.

Käytettäessä KKPM-jalustapenkkejä tulee huomioida, että penkin käyttäminen nostaa pukukaapin ja penkin kokonaiskorkeutta. Tasakattoisen puku- tai lokerokaapin kanssa korkeus on 216 5mm ja viistokattoisen puku-tai lokerokaapin kanssa korkeus on 2300 mm.

Leveydet: 300, 400, 600, 800, 900, 1200 mm

SEINÄKIINNITTEISET PENKIT

Seinäkiinnitteisten kaappien yhteyteen voidaan asentaa myös seinäkiinnitteinen penkki. Seinäkiinnitteinen penkki helpottaa tilojen siivoamista. Penkkien rungot ovat polttomaalattua terästä. Istuintason vaihtoehtoina on valittavana joko mäntylauta tai laminaatti. Värit valitaan kaappirunkojen mukaan.

HUOM! Jo tilojen suunnitteluvaiheessa tulee tarkistaa ja varmistaa, että seinämateriaali soveltuu penkkimallille, sillä penkkiin kohdistuu painokuorma henkilön istuessa penkille.

NAULAKKOPENKIT

Naulakkopenkit on saatavana joko 1- tai 2-puoleisina. Runko on polttomaalattua teräsputkea ja puuosat lakattua mäntyä. Puuosissa voidaan käyttää myös muita puulajeja ja pintakäsittelyjä, tai puuosat voidaan korvata laminaattipintaisella kalustelevyllä. Kromatut teräskoukut ovat 150 mm jaolla. Vakioleveydet ovat 600, 900, 1000, 1200 ja 1500 mm.

 

 

 

Lauri Kauppi, myynti- ja tuotepäällikkö, vaate- ja lokerokaapit, Kaso Oy

Kysy lisää kaapeistamme

Lauri Kauppi

Myynti- ja tuotepäällikkö

Liittyvät tuotteet