Väline- ja varustekaapit

Kason valikoimista löydät välinekaapit erilaisiin tarpeisiin, aina siivousvälinekaapeista palomieskaappeihin. Tutustu valikoimaan tarkemmin alla.

Verkkokaapit

Verkkokaapit ovat saatavissa samoilla runko- ja lukkovaihtoehdoilla kuin muutkin pukukaapit. Vakiovarusteina on hattuhylly, vaatetanko, jossa 3 vaatekoukkua sekä säätöjalat. Verkkokaapin varustusta on mahdollista räätälöidä esimerkiksi lisäämällä sivuseinään kätevä koukkusarja. Usein kaapit käsitellään sinkkimaalauksella ennen normaalia pintamaalausta, jolloin kaapin korroosionkestävyys paranee oleellisesti.

Palomieskaapit

Kaso-palomieskaapit räätälöidään asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Kaapit voidaan valmistaa esimerkiksi lukittavilla lokeroilla tai niihin voidaan lisätä avolokeroita tai hyllyjä. Kaappeja valmistetaan tyypillisesti 300–600 mm leveyksillä.

Pyöräilijänkaappi

Pyöräilijän kaapin korkeampi runko, optimoitu mitoitus, erillinen kypärähylly sekä kätevä pulloteline tekevät tästä kaapista ylivertaisen työmatkapyöräilijän tarpeisiin. Kypärät, juoma- tai pesuainepullot ja muut varusteet mahtuvat siististi kaapin sisälle. Verkkopohja helpottaa siivousta ja parantaa kaapin ilmanvaihtoa.

Kaapin lukituksen voi valita Kason laajasta lukitusvalikoimasta, joka kattaa lukitusvaihtoehdot jokaiseen tarpeeseen, aina salpalaitteesta etäohjattavaan älylukitukseen saakka. Kuvan ovessa on RFID-tekniikalla toimiva lukkomalli, Digilock Versa. Saatavilla on eri ovivaihtoehtoja kuten polttomaalattu teräs- tai laminaattipintainen kalustelevyovi. Oven värin voi valita lukuisista eri vaihtoehdoista.

Hyllykaapit

Hyllykaappi kestää kovaakin käyttöä. Kotelorakenteiset teräsovet ovat murtoturvallisuuden lisäämiseksi varustettu Abloy-lukolla, 3-pistelukituksella ja takahaalla. Kaapin leveys on 400 tai 800 mm, korkeus 1915 mm ja syvyys 525 mm.

Vakiovarusteet:

  • 3-pistelukitus, lukkona Abloy-sarjalukko ja takahaka
  • 4 kpl säädettävää hyllyä, säätöjalat, sokkeli

Avonaulakko

Avonaulakko on valmistettu samalla mitoituksella kuin vaate- ja lokerokaapit, mikä antaa mahdollisuuden käyttää eri tuotteita rinnakkain. Kaapin leveys on 900 tai 1200 mm, korkeus 1915 mm ja syvyys 500 mm.

Vakiovarusteet:

  • hattuhylly
  • vaatetanko
  • pohjalla kumimatto

Avonaulakko voidaan myös viimeistellä verhoilulevyllä, kuten kuvassa.

Siivousvälinekaappi ja pyykkikaappi

Siivousväline- ja pyykkikaappien mitoitus on sama kuin muillakin kaapeilla, joten ne voidaan tarvittaessa liittää muuhun kalustukseen. Kaappien leveys on 400 mm, korkeus 1915 mm ja syvyys 525 mm.

Siivousvälinekaapin vakiovarusteita ovat letkukoukut ja sisälokerikko.

Pyykkikaapin vakiovarusteita ovat 3 kpl ulosvedettäviä lankakoreja, 2 kpl hyllyjä kaapin yläosassa, säätöjalat ja pyyhekoukut ovessa.

Lauri Kauppi, myynti- ja tuotepäällikkö, vaate- ja lokerokaapit, Kaso Oy

Kysy lisää väline- ja varustekaapeistamme:

Lauri Kauppi

Myynti- ja tuotepäällikkö

Liittyvät tuotteet