Voitko uskoa tätä nykyaikaiseksi turvaoveksi?

Turvaovi-sanasta saattaa ensisijaisesti tulla mieleen teollisuus- tai pankkiympäristöön soveltuva, holvimainen ovi. Sitä se toki voikin olla, mutta todellisuudessa turvaoven ulkoasun mahdollisuudet ovat lähes rajattomat.

Kuvassa näet vanhan arvokiinteistön alkuperäiset pariovet sekä siitä tehdyt jäljennökset. Kumpi on kumpi? Ovet näyttävät samalta, mutta uudistetun version ydin sisältää teräsrakenteen ja muut turvaoven ominaisuudet.

Oven kustomointi ei ole pakollista, mutta mahdollista

Noin 95 % taloyhtiöiden asiakkaistamme haluaa perinteisen ja tavallisen näköisen oven, joka sopii kerrostalon tyyliin ja kokonaisuuteen. Ulkokuoreen liittyvästä valikoimastamme löytyy valmiita suosikkeja eri kuoseissa ja väreissä.

Vaihtoehtona on kuitenkin räätälöidä ovelle täysin ainutlaatuinen ulkoasu, jossa voi olla mm. lasisia ikkunapintoja, puusta veistettyjä yksityiskohtia, kaiverruksia tai erikoiskuviointia. Suunnitelman voi tehdä arkkitehti, mutta on mahdollista käyttää mallina myös vanhaa ovea – kuten usein tehdäänkin historiallisesti merkittävissä kohteissa.

Valitse tyylisi. Turva vakiona.

Oven värissä huomioidaan yleensä sen soveltuminen rappukäytävän tunnelmaan tai rakennuksen alkuperäiseen värikartastoon. Vaikka taloyhtiössä ei olisi muuta saneerausta menossa samanaikaisesti, pelkkien ovien uudistuksella on mahdollista saada face-lift rappukäytävälle. Siinä sivussa asukkaat saavat palo- ja murtoturvalliset ovet jotka eristävät paremmin ääntä.

Kaso-Oven yksi tärkeimmistä hienouksista onkin siinä, että ydin on aina samanlainen. Se tarkoittaa, että kaikki turvaoven ominaisuudet ovat aina samat kattavasta turvasta eristykseen asti.

Vapaus valita on tärkeä, jotta Kaso-Ovi voi palvella juuri siten, kuin sen on tarkoituskin. Kaikki haluamasi yksityiskohdat on harkittu tarkkaan, alusta loppuun. Voit valita tyylisi ilman, että turvallisuuden ja asumismukavuuden ominaisuuksista tarvitsisi tinkiä.

Suunnitteleeko sinun taloyhtiösi oviremonttia? Pyydä meidät paikan päälle esittelemään turvaovia.

Ota yhteyttä!