Taloyhtiöille

Huoneisto-oviremontit taloyhtiössä

Tavoitteenamme on, että kerrostalon oviremontti olisi mahdollisimman helppo ja nopea kaikille osapuolille: hallitukselle, isännöitsijälle, osakkaille ja asukkaille.

Katso meidän tapamme toimia videolta!

Kun kerrostalossa pohditaan oviremontin urakoitsijaa, hoidamme mielellämme projektin alusta loppuun.
Joskus taloyhtiössä on meneillään linjasaneeraus tai muu remontti, jonka urakoitsijaa halutaan käyttää myös ovien asennukseen. Tämäkin onnistuu, mutta jos Kaso on pääurakoitsija, vastaamme käytännössä kaikesta kuten tiedotuksesta, suunnittelusta, asennuksesta, työturvallisuudesta, laadusta sekä lakisääteisistä viranomaisilmoituksista.

Näin teemme kerrostalon oviremontista helppoa:

1. Kartoitus ja mittauskäynti taloyhtiössä

Kartoituskäynnillä kaikki nykyiset ovet mitataan, jotta tuotannossa osataan tehdä millintarkat ja energiatehokkaat ovet kuhunkin aukkoon.

Kaikki vaiheet sekä aikataulu käydään läpi taloyhtiön edustajan sekä isännöitsijän kanssa. Urakan läpimenoaika pyritään pitämään mahdollisimman lyhyenä, jotta siitä aiheutuisi mahdollisimman vähän haittaa asukkaille.

2. Ulkoasusta päättäminen

Ovien värit, materiaalit sekä ovimallit päätetään yhdessä asiakkaan kanssa. Lopullinen ulkoasu riippuu usein esimerkiksi talon rakennusvuoden tyylistä tai rappukäytävien värimaailmasta. Valmiita ratkaisuja Kaso-Ovelta löytyy kymmenittäin, oli kyse sitten puukuosista, maaliväreistä tai ulkokuoren mallista.

On myös mahdollista teettää ulkoasu täysin yksilöidysti, käyttäen esimerkiksi arkkitehdin suunnitelmaa ja mallinnuskuvia.

Mittauskäyntien ja ulkoasujen päätösten jälkeen mittakuvat lähtevät tuotantoon. Tuotantovaihe kestää yleensä kaksi kuukautta.

3. Urakointipäivä: vanhojen ovien poisto ja uusien asennus

Urakointipäivän aikana puretaan vanhat ovet, toimitetaan ne kierrätykseen ja asennetaan uudet ovet.

Ensimmäisen oviasennuksen jälkeen tilaajan edustajan kanssa tehdään katselmus, jossa varmistetaan, että ovi toimii kuten pitää – ja näyttää siltä, mitä on tilattu.

Jos huoneistossa on etuoven yhteydessä ollut sisäovi, se usein poistetaan paloturvallisuuden parantamiseksi. Lukkojen siirto tai uusien lukkojen asennus tehdään saman päivän aikana, jotta ovet saadaan välittömästi käyttöön.

4. Palaute

Asennuksen päätyttyä toivomme asukkailta palautetta. Vaikka uusi ovi ilahduttaakin heti asennuspäivänä, todelliset hyödyt ilmenevät vasta ajan saatossa.

Naapurin kokkailun tuoksut eivät välttämättä leijailekaan enää eteiseen saakka, yölliset rappukäytävän äänet eivät herätäkään – tai kenties uni maistuu ylipäätään paremmin, kun tietää, että porttina kotiin on jykevä turvaovi.

Rappukäytävän ovet huippuominaisuuksilla

Murtotestattu (EN 1627) Kaso-Ovi on paras tapa suojata koti asuntomurrolta. Teräsrakenteinen ovi ei väänny puuoven tavoin, vaan säilyttää muotonsa jopa sorkkaraudan käsittelyssä. Kaso-Oven testattu palosuoja on vähintään 30 minuuttia (EI30). Ääni- ja hajueristyksen lisäksi oven tiivis rakenne edistää myös energiatehokkuutta.

Turvaoven ominaisuudet
2.5 minuutissa. Katso tästä!

Mikä on turvaovi? Teräsrakenteestaan huolimatta Kaso-Ovi on kevyt käyttää, ja sen ulkoasun räätälöintimahdollisuudet ovat loputtomat.

Teija Paakkari, myynti- ja tuotepäällikkö, Kaso-Ovet, uudisrakentaminen, korjaus ja saneeraus, taloyhtiöt

Kutsu minut tutustumaan taloyhtiöösi tai varataan etäpalaveri

Teija Paakkari

Myynti- ja tuotepäällikkö

Onnistu oviremontissa -opas

Olemme koonneet sinulle helppolukuisen ja informatiivisen oppaan oviremontin sujuvaan ja huolettomaan toteuttamiseen niin kerrostaloissa kuin yksityisissäkin kohteissa.