Rakennuttajille

Rakennuttajille

Kaso-Oven turvaovet soveltuvat niin kerrostalohuoneiston, rivitalon, omakotitalon kuin liikehuoneiston ulko- tai välioveksi. Asiantuntijamme auttavat suunnittelussa, jotta oven ominaisuudet ja ulkoasu soveltuisivat kohteeseen mahdollisimman hyvin.

Katso video Suomen hienoimmaksi asuintaloksi kutsutusta Töölön Kesäkadusta. 

Turvaoven valinta on helppo perustella sen ominaisuuksilla

Murtotestattu (EN 1627) Kaso-Ovi on paras tapa suojata koti asuntomurrolta. Teräsrakenteinen ovi ei väänny puuoven tavoin, vaan säilyttää muotonsa jopa sorkkaraudan käsittelyssä. Kaso-Oven testattu palosuoja on vähintään 30 minuuttia (EI30). Ääni- ja hajueristyksen lisäksi oven tiivis rakenne edistää myös energiatehokkuutta.

Turvaovi pysyy muodossaan koko elinkaarensa ajan

Toisin kuin puuoven, Kaso-Oven teräsrakenne ei elä ilmankosteuden vaihteluiden mukaan. Niin palo- ja murtosuoja kuin haju- ja äänieristys säilyvät Kaso-Ovessa vuodesta toiseen.

Vahva teräskarmi pitää pintansa kovassakin käytössä

Teräskarminsa ansiosta Kaso-Ovi säilyttää muotonsa hyvin. Ovi on saatavilla joko kuvassa näkyvällä RST-kynnyksellä tai tammikynnyksellä varustettuna.

Kätevä lukitus ei jätä mitään sattuman varaan

Oveen voidaan asentaa Suomessa yleisimmin käytettyjä mekaanisia tai sähköisiä lukkoja, kuten Abloy, ILoq ja Kaba. Valikoimissa on myös monisalvallinen mekaaninen Mottura-lukko.

Avauksen rajoitin korvaa turvaketjun

Lisävarusteena Kaso-Oveen on saatavilla suosittu oven avauksen rajoitin, joka on turvaketjua turvallisempi vaihtoehto ovea raotettaessa.

Lisävarusteet

Lisävarusteena on saatavana mm. ovikello, ovisilmä, postiluukku, ovirajoitin (korvaa turvaketjun) ja ovensuljin. Myös laaja valikoima muita lisävarusteita, kysy lisää!

Rakennuttajapäällikkö Antti Vuorela:

“Auratum Asunnot ei ollut aikaisemmissa projekteissa koskaan käyttänyt turvaovia, ja tässä kohteessa päätimme käyttää Kaso-Ovea sen ominaisuuksien ja räätälöintimahdollisuuksien vuoksi.”

Lue lisää Suomen hienoimmasta taloyhtiöstä ->

Muuntautumiskykyinen ovi arkkitehdin suunnittelupöydälle

Kaso-Oven ulkoasun suhteen on mahdollista vaikuttaa mm. väriin, kuviointiin ja pintamateriaaliin. Kaso-Ovi voi olla erilainen sisä- ja ulkopuolelta, jos halutaan esim. vaalea pinta eteisen puolelle. Valikoimassamme on lukemattomia vaihtoehtoja värille, kuvioinnille ja pinnoitukselle. Ovi voidaan suunnitella myös arkkitehdin oman suunnitelman mukaisesti.

 

Lataa tästä materiaaleja suunnitelun avuksi:

Teija Paakkari, myynti- ja tuotepäällikkö, Kaso-Ovet, uudisrakentaminen, korjaus ja saneeraus, taloyhtiöt

Ota yhteyttä ja suunnitellaan sinun projektiisi räätälöidyt turvaovet

Teija Paakkari

Myynti- ja tuotepäällikkö